Pekelder Boys zoekt interim-trainer voor de rest van het seizoen 2017-2018

Pekelder Boys zoekt interim-trainer voor de rest van het seizoen 2017-2018.

Bent u een enthousiaste hoofdtrainer die voetbalvereniging Pekelder Boys wil helpen bij het handhaven in de 4e klasse C? Dan is Pekelder Boys op zoek naar u!

Vanwege het plotselinge opstappen van onze huidige trainer zijn wij voor de rest van het seizoen 2017-2018 op zoek naar een trainer.

Profiel kandidaat:

•    De trainer is minimaal in het bezit van een UEFA-C diploma en een geldige licentie;

•    De trainer communiceert open en duidelijk met spelers, begeleiding en overige vrijwilligers en toont betrokkenheid bij de gehele vereniging;

•    De trainer beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden.

•    De trainer straalt plezier uit en weet iedereen te motiveren om tot goede prestaties te komen.

•    De trainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag.

Kunt u zich vinden in bovenstaande? Stuur dan een mail naar secretaris@vvpekelderboys.nl