verslag JO11-2

Zaterdag stond de wedstrijd thuis tegen Gasselternijveen JO11-2 op de agenda.

Om in de race voor het kampioenschap te blijven was dit wederom een belangrijk duel.

Bij aanvang van de wedstrijd begon het licht te regenen maar al snel trok de bui over en kwam de zon er zelfs aan te pas.

Het bleek al snel dat de Boys er zin in hadden en er werd lekker gevoetbald. Na wat gemiste kansen werd de bal vanuit een corner door Tim ingebracht, bal bleef enigszins in het doelgebied hangen en Leon schoot meedogenloos de 1-0 binnen.

Niet veel later wist ook Tim de doelman te passeren en maakte 2-0. Dit was ook de ruststand.

Na de rust was het beeld nagenoeg hetzelfde. Tim wist zichzelf voor het doel te positioneren en schoot van afstand laag in de korte hoek de 3-0 binnen.

Maar ook Gasselternijveen liet zich zien voor ons doel. Vanuit een snelle counter pikte hun spits de bal op en wist 3-1 te scoren.

Toch wilden de Boys meer, al was het alleen om het doelsaldo met de huidige nummer 1 te verkleinen. Tim maakte een hattrick door nog even 4-1 op het bord te zetten.

De Boys blijven nog op koers voor het kampioenschap. Volgende week laatste wedstrijd uit naar Bareveld en hopen dat SJS het Stadskanaal niet te makkelijk maakt.