Voetbalvereniging Pekelder Boys vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Ook dit jaar spaart Pekelder Boys mee met de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Wij hebben hiervoor verschillende doelen zoals o.a. het organiseren van activiteiten voor onze jeugdleden.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Pekelder Boys bij de Poiesz supermarkt in Nieuwe Pekela helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Pekelder Boys, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Pekelder Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Nieuwe Pekela. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Zaterdag 24 maart zal onze jeugd te vinden zijn in de winkel om te helpen bij de verkoop van een speciale bakkerij aanbieding van die week. Bij deze speciale bakkerij aanbieding krijgen Poiesz klanten maar liefst 15 Jeugd Sponsor Munten, die dan natuurlijk gelijk in de koker van Pekelder Boys gedaan mogen worden.