Voetbalzaken app vanaf komende week online!

Vanaf komende week gaat de Voetbal.nl app online. In deze app staan uitslagen, standen, programma’s en nog veel meer.

De app begint bij het inloggen
Alle leden en toeschouwers van Pekelder Boys kunnen gebruik maken van de voetbal.nl app. Het inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres wat je hiervoor gebruikt moet overeenkomen met het e-mailadres dat bij de salarisadministratie geregistreerd staat. Om er voor te zorgen dat bij alle leden een actueel e-mailadres staat vastgelegd hebben jullie een e-mail van sportlink ontvangen. Controleer daarom of je een e-mail gehad hebt en controleer voor de zekerheid ook je ongewenste e-mail.

Indien je geen e-mail hebt ontvangen stuur dan je juiste e-mailadres naar: secretaris@vvpekelderboys.nl Wij zorgen er dan voor dat dit e-mailadres alsnog geregistreerd wordt.

Zodra je e-mail overeenkomt met het e-mailadres dat bij ons bekend is kun je in de app inloggen. Hier kun je een persoonlijk programma zien.