Algemene ledenvergadering 30 november j.l.

Voor de leden die het gemist hebben;

vrijdag-avond 30 november werd de algemene ledenvergadering gehouden in de voetbalkantine. 25 volwassenen en 4 kinderen leverde een belangrijke bijdrage aan het clubgevoel door met elkaar te praten over verwachtingen en kansen voor het nieuwe seizoen.

De financiën van onze club zijn volgens de kascommissie prima op orde, de investering in de zonnepanelen blijken een goede zet te zijn geweest en er zijn in het afgelopen seizoen 2017-2018 een aantal hele leuke activiteiten georganiseerd. Het bestuur bedankte daarom alle spelers, vrijwilligers, trainers en sponsoren voor hun positieve bijdrage aan een succesvol en sportief seizoen.

Verder werd er voor het komende seizoen gesproken over het beheersplan, de aanstaande verbouwing van de kantine, de jaarlijkse doe-dag en Poeisz-actie en de onlangs samengestelde activiteitencommissie. Wat zetten we voor het komende seizoen allemaal op de agenda?

En belangrijker nog; wat kan jij daarin betekenen? Nou, misschien ben jij wel de nieuwe voorzitter die we zoeken, of zou je het leuk vinden om zo nu en dan eens een wedstrijdje te fluiten. Misschien schuilt er in jou wel een jeugdleider, een klusser of wellicht vind je het leuk om de website van onze club een poosje te beheren? Wie je ook bent, of wat je ook doet, weet dat je met ieder steentje op een onbetaalbare manier bijdraagt aan het voetbal-plezier in ons dorp.

Na de winterstop, in januari willen we dan ook met alle vrijwilligers, trainers, ouders en spelers in gesprek. We zijn namelijk op zoek naar nieuwe ideeën. Ideeën over hoe we binnen onze club het best met elkaar kunnen communiceren, wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we bijvoorbeeld de bardiensten zouden kunnen invullen. In deze hectische tijden waarin we allemaal veel werken en zuinig moeten omspringen met onze vrije tijd is dat nog niet eenvoudig, maar tegelijkertijd willen we (onze kinderen) wel lekker (laten) sporten. Heb jij een goed idee? Laten we het er dan samen eens over hebben, want samen vormen we immers onze club, samen zijn we 225 Pekelder Boys (en girls) en samen kunnen we er echt wat van maken!