Club van 50

Leden van onze Club van 50 steunen de club middels een bijdrage van € 50,-
De Club van 50 is bedoeld voor leden, ouders, oud-leden, supporters en iedereen die vv Pekelder Boys een warm hart toedraagt en de vereniging een financieel steuntje in de rug wil geven.

De vereniging wil graag met enige regelmaat iets extra’s doen voor haar leden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van trainingsmaterialen of het organiseren van een activiteit voor de (jeugd)leden.

Leden van de Club van 50 doneren ieder jaar een bedrag van € 50,00 en steunen vv Pekelder Boys daarmee enorm. De donaties van de Club van 50 worden aan een specifiek doel besteed. Komend jaar willen wij er voor zorgen dat ons sportcomplex verder geoptimaliseerd wordt, o.a. door het plaatsen van afrastering om het tweede veld.

Als lid van de Club van 50 krijgt u een eervolle vermelding op onze website en op het “Club van 50 bord” in de kantine. Uiteraard is het ook mogelijk anoniem te doneren. Mocht je graag anoniem willen blijven, dan mag je een mail sturen aan: secretaris@vvpekelderboys.nl

Wij hopen u te mogen begroeten als lid van de vv Pekelder Boys club van 50! Het enige wat u hoeft te doen is middels de volgende betaal link te betalen.