Even voorstellen: Jeugdcommissie

Hallo allemaal!

Tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering is de wens naar voren gekomen om een Jeugdcommissie op te richten. Dit om de vele mooie ideeën, plannen, suggesties en wensen, maar ook kritiek en verbeteringen, een bepaalde structuur of opzet mee te geven.
Hierbij kijken we naar alle zaken die zich naast of rondom het veld afspelen. Alles behalve teams, indeling en spelerszaken. Dit behoort uiteraard de Jeugdleiders en de Jeugdcoördinator toe.

Wat gaan we dan allemaal doen?

We gaan ons bezighouden met oa de volgende zaken;
– Evenementen; Het organiseren van bv een toernooi, voetbalkamp, seizoensafsluiter, sinterklaasfeest, kerstdiner enz enz.
– Het organiseren van materiële zaken zoals het beheer van trainingsmateriaal, wensen voor bepaalde materialen, ontbrekende of lekke ballen, hoedjes en hesjes.
– Facilitaire zaken zoals kantinediensten, kleedkamer indelingen, veldbezetting, gastheer/vrouw op wedstrijddagen, webmaster, organisatiestructuur voor oa pupil van de week, teamblogs/wedstrijdverslagen, rubriek de pen waarin een vrijwilliger iets over zichzelf schrijft en wat hij binnen de club allemaal doet.

Wie zijn we?

De volgende mensen zijn in eerste instantie gevraagd toe te treden tot de jeugdcommissie;
– Alie Luth
– Irma Wortelboer
– Martijn de Wijk
– Mark Bragonje
– Ferdinand Musch

Deze mensen zijn natuurlijk altijd aanspreekbaar op of rondom het veld, maar voor alle zaken inhoudelijk de jeugdcommissie zoals hierboven omschreven zijn we bereikbaar via info@pekelderboys.nl

We beseffen ons goed dat dit een kick-off is van een organisatiestructuur. Ondanks dat er nu vormgeving gaat ontstaan aan de vele wensen, plannen en ideeën kan het zo zijn dat we iets missen. Misschien missen we jou ook wel als vrijwilliger in ons comité. Alle suggesties en aanbiedingen staan we voor open. Het enige wat we op dit moment willen vragen van iedereen, die op welke manier dan ook betrokken is bij onze club, om ons te blijven voeden met input. We hopen dat we middels deze stap onze bloeiende jeugdafdeling met veel enthousiaste vrijwilligers kunnen laten groeien in de breedste zin van het woord.

Met sportieve groet,

Jullie jeugdcommissie