Navigation

Historische dag voor Pekelder Boys

Historische dag voor Pekelder Boys

Zaterdag 8 december was een bijzondere dag die de geschiedenis boeken van Pekelder Boys zal in gaan. Vandaag konden er maar liefst 4 jeugdteams kampioen worden.

Om 09.00 uur kwamen drie van de vier kampioenskandidaten in actie. De JO13 speelde thuis tegen Fc Ter Apel en wonnen uiteindelijk met 8-0. JO10 speelde thuis tegen SJO Oldambt en wonnen met 10-2. De JO9 speelde in Gieterveen tegen SJOZVC ’14 en wonnen daar met 21-0!
Om 11.15 uur kwamen onze JO12 in en tegen Bellingwolde in actie en wonnen daar met maar liefst 0-15. Na het eindsignaal van deze wedstrijd is het uiteindelijk al onze kampioenskandidaten gelukt om ook daadwerkelijk als kampioen te eindigen. Tijd voor een feestje dus!

Rond het middaguur kwamen alle kampioenen in de kantine waar patatjes met wat drinken klaar stond. Dit hadden ze na al dat harde werken natuurlijk wel verdiend. Om 14.00 uur werd er een rondrit door Pekela gemaakt in een cabrio bus. Zodat onder luidkeels gezang ook het dorp op de hoogte werd gesteld dat er teams kampioen waren geworden.

Na afloop van deze rondrit stond er voor iedereen een hapje en een drankje klaar in de kantine. Een historische dag waar wij als vereniging heel erg trots op zijn!

Spelers, vrijwilligers, ouders en sponsoren bedankt voor deze mooie dag!