Informatie seizoen 2020-2021

Geacht lid,

Eindelijk is het zover, we mogen binnenkort weer voetballen! Hier hebben we met zijn allen natuurlijk al een tijd naar uitgekeken! Ons bestuur is dan ook al weer druk bezig met alle voorbereidingen voor het komende seizoen.

Zo worden de nodige voorbereidingen in de kantine genomen om alles volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten. Daarnaast hebben een aantal vrijwilligers zich tijdens de zomerperiode ingezet om onze sportaccommodatie er weer fris uit te laten zien. Zo zijn reclameborden schoongemaakt, is de bestrating waar nodig opnieuw gelegd en worden alle douches binnenkort ook weer doorgespoeld om alles weer gebruikslaar te maken.

Wij zijn erg dankbaar met deze mensen die zich enorm hebben ingezet. Daarnaast zijn we ook dankbaar voor alle trainers en leiders die zich komend seizoen weer gaan inzetten voor onze vereniging. Helaas hebben een aantal barvrijwilligers aangegeven te stoppen met bardiensten draaien. Hierdoor hebben we voor de zaterdagmiddag en zondag geen bezetting meer. Ditzelfde probleem hebben wij het afgelopen seizoen op de zaterdagochtend ook al ondervonden. Dit hebben we opgelost door iedere zaterdagochtend een jeugdteam verantwoordelijk te stellen voor de bardiensten. Op die manier hoef je als team (ongeveer) maar één keer in de 6 weken een bardienst te verzorgen. Omdat ons dit zeer goed is bevallen én omdat we geen andere opties hebben willen we dit voor de zaterdagmiddag en zondag ook gaan invoeren. Om onze vereniging bestaansrecht te blijven geven zijn we genoodzaakt om de kantine in eigen beheer open te houden. Concreet ziet het er dan als volgt uit:
– Bardienst zaterdagochtend: verantwoordelijkheid jeugdteam;
– Bardienst zaterdagmiddag: verantwoordelijkheid dameselftal;
– Bardienst zondag (gehele dag): verantwoordelijkheid één van de seniorenelftallen.

Het is niet noodzakelijk dat degene die bardienst draait zelf ook in het betreffende elftal speelt. Uiteraard mogen jullie ook iemand anders vragen. Wij zullen de desbetreffende leiders van de elftallen op de hoogte stellen voor welke dag het elftal verantwoordelijk zal zijn. Wij hopen dat op deze manier de kantine alle wedstrijddagen geopend kan zijn.

Indien er wel bar vrijwilligers zijn die graag een vast moment in de maand of 2 maanden wil staan, dan mag dat natuurlijk ook!
Mochten er vragen zijn, dan horen wij als bestuur dat graag. Wij zijn altijd bereid om mee te denken in mogelijke oplossingen.

Wij wensen jullie allen een sportief seizoen toe!

Bestuur vv Pekelder Boys

We hebben dit bericht ook per e-mail via Sportlink verstuurd. Heb je geen e-mail ontvangen? Geef dan even je e-mailadres door via: info@vvpekelderboys.nl