Jeugd Sponsoractie Poiesz

Pekelder Boys vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Pekelder Boys staat dit jaar: nieuwe spelmaterialen voor de jeugd en een leuke activiteit voor de jeugd organiseren.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Pekelder Boys bij de Poiesz supermarkt in Nieuwe Pekela helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Pekelder Boys, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Pekelder Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Nieuwe Pekela. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten.

Zaterdagochtend 7 maart zullen wij in de Poiesz staan en zullen er speciale producten in de aanbieding zijn die extra munten opleveren.