Navigation

Mini Pupillen

Mini pupillen spelen hun eerste oefenwedstrijdjes

Afgelopen zaterdag hebben de mini-pupillen hun eerste oefenwedstrijdjes op het veld gepeeld tegen Wildervank, Bato en Scheemda. Er werden wedstrijdjes gespeeld van 12 minuten zoals dat ook de bedoeling is in de competitie.

De eerste wedstrijd tegen Wildervank was nog even wennen (0-3 nederlaag), maar nadat Julian in de tweede wedstrijd tegen Bato de score opende werd er snel uitgelopen naar een 5-0 overwinning door doelpunten van Lars, Bas en Sophie (2x). De laatste wedstrijd tegen Scheemda was een gelijk opgaande strijd, maar Koen zette Pekelder Boys met een mooi schot op een 1-0 voorsprong en Sophie zorgde daarna voor de 2-0. Scheemda liet het hier niet bij zitten en scoorde in de eindfase ook nog 2 keer wat voor een terechte 2-2 eindstand zorgde. Het was een geslaagde ochtend waarin de mini’s met veel plezier gevoetbald hebben.

Volgende week zaterdag spelen de mini-pupillen hun eerste competitie wedstrijdjes in Appingedam. Tegenstanders zijn dan DVC JO7-1, HSC JO7-1 en ZNC JO7-1 We hebben er zin in!