Rabobank Clubkas Campagne

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven!
Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook Pekelder Boys doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 11 t/m 30 april 2019 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen vijf
stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden!!
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Pekelder Boys tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Stad en Midden Groningen. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/smg.