Zaterdag 8 december historische dag bij Pekelder Boys??

A.s. zaterdag kunnen er maar liefst 4 teams kampioen worden bij Pekelder Boys. Onze JO13, JO12, JO10 en JO9. Dat is binnen onze vereniging nog nooit gebeurt en we kijken dan ook enorm uit naar deze dag.

JO-13 heeft alle wedstrijden gewonnen en bij een gelijkspel thuis tegen FC Ter Apel JO13 zijn ze kampioen, wedstrijd begint om 09.00 uur.
JO-12 heeft 1 wedstrijd verloren en moet dus winnen bij Bellingwolde om kampioen te worden, ze spelen om 11.15 uur in Bellingwolde
JO-10 heeft alle wedstrijden gewonnen en 1 gelijkspel, ook zij moeten winnen, ze spelen om 09.00 uur thuis tegen SJO Oldambt JO10
JO-9 heeft alle wedstrijden gewonnen en 1 gelijkspel, ook zij moeten winnen, ze spelen om 09.00 uur uit tegen SJO ZVC’14 JO9

zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur is er voor alle kampioenen een rondrit in een cabrio bus door Pekela.

We hopen op zoveel mogelijk supporters langs de lijn en zaterdagmiddag langs de weg.