Navigation

FC Groningen on Tour voetbaldagen komt bij VV Pekelder Boys!

FC Groningen gaat in de meivakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Nieuwe Pekela om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar. Bij FC Groningen on Tour worden alle overheidsrichtlijnen in acht genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit.
FC Groningen komt op maandag 3 mei naar vv Pekelder Boys. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Tijdens de activiteit staat er één thema centraal, namelijk Passen en Aannemen als Tomáš Suslov. FC Groningen en vv Pekelder Boys slaan de handen in één om tijdens de meivakantie een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van vv Pekelder Boys als kinderen uit de regio.

Door het organiseren van FC Groningen on Tour kan vv Pekelder Boys een afdracht tegemoet zien van de Trots van het Noorden, een welkome financiële ondersteuning voor clubs in deze moeilijke tijden. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat en een FC Groningen Gadget. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.

Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via: https://www.fcgroningen.nl/ontour