Navigation

Pekelder Boys Jo13 kampioen!

Na een spannende competitie is afgelopen zaterdag Jo13 kampioen geworden in de 4e klasse.

Het team wist wat hun te doen stond in de derby tegen Pekela 2000: Winnen!

Pekela 2000 verdedigde hun voorsprong van 2 punten en zou met een gelijkspel het kampioenschap hebben binnengehaald.

Pekelder Boys liet echter vanaf het begin zien dat de drie punten in Boven Pekela moesten blijven.
Binnen een minuut was het Ayrton die Pekelder Boys aan de leiding bracht. Een superstart!
Meteen werd de jacht op meer goals geopend en na een klein kwartier stond er 3-0 op scorebord en had Ayrton al een hattrick op zijn naam!
De 4-0 werd helaas afgekeurd wegens buitenspel en in de aanval erop scoorde Pekela 2000 met een mooie goal de 3-1.
De spanning was weer terug, maar Julian maakte er al snel met een mooie goal 4-1 van.
Pekela 2000 gaf zich nog niet gewonnen en scoorde de 4-2, maar een prachtig afstandsschot van Milan en nog een goal van Julian zorgen voor een geruststellende 6-2 ruststand.

Na rust gebeurde er lange tijd niks, maar Julian maakte er nog 2 en ook de gasten scoorden nog een keer.

Met deze 8-3 overwinning liet Pekelder Boys Jo13 zien dat het zich de terechte kampioen mag noemen!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van de titel!